Jogýsek v novém kabátku, aneb jak jsme se zbavili dalšího plastu ve výrobě!

11.10.2019 19:44

Milí zákazníci, ekologičtí nadšenci, milovníci jogurtů...

 
Připravili jsme si pro Vás změnu k lepšímu, po které jste už dlouho volali. Chvíli trvalo než jsme vyřešili několik úkolů, které vedli k realizaci, ale zvládli jsme to! Jogýsek (náš bílý jogurt) už u nás koupíte jen ve vratných zálohovaných skleničkách! Jdeme s dobou, máme rádi přírodu a snažíme se minimalizovat odpad nejen doma, ale i v naší výrobně. 
 
Jogurty ve skleničkách mají menší objem (než předchůdci v plastových kalímcích), a to 210ml. Už nebudeme vyrábět jogurty s menším a větším objemem, jak tomu bylo doposud. Cena jogurtu je 12Kč. Při nákupu Vám bude k ceně ještě připočtena vratná záloha 5 Kč za sklenici s víčkem
 
 
Jako malé překvapení pro Vás nově máme i skleněné láhve na mléko za pouhých 15Kč. Jedná se o nezálohovaný obal, který Vám zůstane doma, takže se k nám s lahví můžete pravidelně vracet. :) Jednou z výhod je, že se nám do nich nalévá mléko lépe než do PET lahví, takže se mj. urychlí celý proces prodeje. 
 
Ale víte, co je na této změně nejpodstatnějsí?! Mléko a jogurty ze skleněných nádob chutnají mnohem lépe, ale to už musíte posoudit sami... Takže neváhejte a přijďte si k nám koupit svého Jogýska ;)
 
Budeme se těšit na shledání, Vaši Vondrýsci :)